Weiger militaire dienst!

Al duizenden jaren voeren we oorlog met elkaar. Er (b)lijkt geen remedie te zijn gevonden door godsdiensten, politiek en wetenschap. Omdat zij blijven geloven in nationaliteit en militaire dienst. Het zogenaamde stammen bewustzijn is de oorzaak.
Een wereld zonder grenzen is een wereld zonder nationaliteit. Als wereldburger geef je om de gehele mensheid en weiger je deel te nemen aan militaire dienst. En dat vraagt de inzet van een enkeling en niet van een massa, nietwaar? Een wereld zonder oorlog begint bij jezelf.
Politiek en wetenschap kennen niet het juiste antwoord, zogezegd.

Foto Pixabay.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s