Verlaat Lale Gül Nederland?

Het was in mijn ogen moedig van Lale Gül om zo’n openhartig boek te schrijven als ‘Ik ga leven’. Via het boek kreeg (krijgt) de buitenstaander een kijkje in de Nederlands Turkse gemeenschap. Er zijn immers al zoveel boeken geschreven over de christelijke gemeenschap: hoe vaak is immers daarvan niet de vuile was buiten gehangen?
Maar de moslimwereld zit een stuk agressiever in elkaar dan de christelijke gemeenschap en dat blijkt nu dat zij, Lale Gül, aan het onderzoeken is om Nederland te verlaten vanwege haar persoonlijke veiligheid.
Droevig vind ik dat!

Zie: https://www.nu.nl/cultuur-overig/6194052/lale-gul-overweegt-verhuizing-naar-buitenland-om-veiligheid.html

Foto Nu.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s