Faalde Jiddu Krishnamurti?

Jiddu Krishnamurti werd geboren in 1895 in India en stierf in 1986 in Amerika. Hij werd ondekt door de Theosofische Vereniging en werd naar voren geschoven als het nieuwe voertuig van de Maitreya Boeddha ofwel gezien als de nieuwe Christus! Echter bedankte Krishnamurti voor deze rol, hier in 1929 te Ommen, Nederland. Toen begon hij zijn eigen boodschap te verkondigen van onvoorwaardelijke innerlijke vrijheid. Daarbij vergeleek hij zichzelf weleens met de Boeddha maar deze had diverse verlichte leerlingen om zichzelf heen! Krishnamurti had daarentegen geen leerlingen/volgelingen, predikte ook geen bepaald pad en zei in regelmaat: Niemand heeft mij begrepen! De vraag die ik hier behandel in deze video: Hoe kan dat in hemelsnaam?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s