Moslim hoeft geen…

…christen te worden om Jezus in zijn hart echt toe te laten! Zo denk ik erover!
Jezus is een profeet van liefde, genezing en geweldloosheid. Ja, in de Koran wordt hij zelfs de Messias genoemd!
En ook hindoes hoef je niet te bekeren tot het christendom, want over het algemeen houden hindoes van Jezus, als een grote avatar. Alleen niet de enige mens, die Godmens was hier op aarde!…
Ook hindoes geloven bovenal in Brahman, de allerhoogste werkelijkheid, oneindig bewustzijn, dat iedere vorm te boven gaat. Ook joden en moslims geloven niet in een God die je moet beperken!…
Maar christenen zijn liever blind en doof: volharden in het dogma van dat Jezus de enige weg is tot God (Johannes 14:6). Terwijl Hij staat voor Liefde: Liefde is de weg, de waarheid en het leven. En niemand komt tot God dan door liefde!

Paulus, een van de eerste christenen:
‘…al zou ik de gave van de profetie hebben en alle geheimenissen weten en alle kennis bezitten, en al zou ik al het geloof hebben zodat ik bergen zou verzetten, maar ik had de liefde niet, dan was ik niets.
En al zou ik al mijn bezittingen uitdelen tot levensonderhoud van de armen, en al zou ik mijn lichaam overgeven om verbrand te worden, maar ik had de liefde niet, het baatte mij niets.’ (1 Korinthe 13:1-3.)
Ook Jezus benadrukt de liefde door te zeggen: ‘Ik geef jullie een nieuw gebod, dat jullie elkaar liefhebben op de manier zoals ik jullie lief heb gehad!’ (Johannes 13:34.)
Maar mensen maken van hun geloof iets fanatieks. Ook moslims met hun Mohammed, die zij boven alle andere profeten adoreren! Met alle gevolgen vandien. Terwijl zij zeggen, dat alle profeten gelijk zijn voor Allah (God)!!
Tot zover…

Afbeelding van klimkin via Pixabay 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s